تبدیل دریل

برای انجام کارهای فنی نیاز به ابزارآلات مناسبی داریم که به کمک آنها بتوانیم کارهای مختلف را انجام دهیم. از جمله این ابزارآلات مهم و کاربردی دریل است که در دو نوع برقی و شارژی موجود می باشند و به وسیله آنها می توان کارهای سوراخکاری را انجام داد. با تبدیل دریل علاوه بر سوراخکاری می توان کارهای برشی، سمباده زنی و… را نیز انجام داد.دریل از بخش های مختلفی تشکیل شده است و با نصب کردن قطعه ای روی آن، می توان کارهای مختلفی را انجام داد. این قطعه و مبدل که امروزه بسیار پر طرفدار شده است و اصطلاحا به آن تبدیل دریل گفته می شود باعث می شود که دریل را بتوان به ابزار های گوناگونی تبدیل کرد.

انواع تبدیل دریل این امکان را می دهد تا دریل را به پیچ گوشتی، فرز، فارسی بر، اره عمود بر، گردبر و موارد مشابه تبدیل کنیم. این کار برای آنهایی که فنی هستند و تخصص در این زمینه دارند یک کار مقرون به صرفه است و تنها با تهیه یک تبدیل می توانند دریل خود را به ابزارهای کاربردی دیگری تبدیل کرد. در این مقاله به این موضوع می پردازیم و انواع تبدیل سر دریل را معرفی می کنیم و نحوه کارکردن با آنها را نیز توضیح خواهیم داد.با آروا همراه باشید.

استفاده از تبدیل های برای دریل دو مزیت بسیار مهم را به همراه دارد. اول اینکه در هزینه های شما برای خرید ابزارآلات مختلف صرفه جویی قابل توجهی به وجود می آورد. دومین موضوع هم به بحث حمل و نقل این ابزار بر می گردد. زمانی که از انواع تبدیل استفاده کنید، در واقع چند دستگاه را با هم در داخل جعبه ابزار یا کیف ابزار خود دارید و نیازی به جابجایی و حمل چند ابزار مختلف ندارید. در واقع استفاده از تبدیل ها باعث سبک تر شدن و آسان تر شدن حمل و نقل جعبه ابزار و کیف ابزار می شود.

تمامی این ابزارها را می توانید از نمایندگی های معتبر آروا در سراسر کشور، با بهترین قیمت و ضمانت و گارانتی تهیه نمایید.

دریل چیست؟

دریل یکی از ابزارهای مهم و کاربردی است که در دو نوع شارژی و برقی تولید و به بازار عرضه می شود که هر کدام از آنها دارای ویژگی ها و کاربرد های مختلفی هستند و متناسب با نوع نیاز و کاربری، می توان آنها را انتخاب کرد. دریل ها از اجزا و قسمت های مختلفی تشکیل شده اند که از مهم ترین آنها می توان به موتور، باطری، سه نظام و … اشاره کرد. با توجه به مقاله پیش رو و موضوع تبدیل دریل، در ادامه این مطلب به تمامی انواع تبدیل ها می پردازیم. برای آشنایی با نحوه کار دریل می توانید مطلب آموزش کار با دریل را مطالعه کنید.


بیشتر بخوانید : دریل چیست و چه کاربردی دارد ؟


انواع تبدیل دریل

مبدل در واقع وسیله ای است که به کمک آن می توان یک وسیله و ابزار را از حالتی به حالتی دیگر و از کاربردی به کاربرد دیگر تبدیل کرد. مبدل دریل نیز از زمره همین وسیله ها است که به کمک آن می توان دریل را از حالت سوراخکاری به حالت برش کاری و یا به حالت های دیگر نظیر سمباده زنی و حفاری تبدیل کرد.

تبدیل دریل به پیچ گوشتی

تبدیل دریل به پیچ گوشتی

پیچ گوشتی از جمله ابزارآلات دستی است که با آن می توانیم کار باز و بسته کردن پیچ را انجام دهیم. اما با اضافه کردن قطعه ای به دریل می توانیم شاهد تبدیل آن به پیچ گوشتی باشیم تا با سرعت بالا و به راحتی انواع پیچ ها را باز و بسته کنیم. این تبدیل به ما این امکان را می دهد تا در کمترین زمان بتوانیم دریل را به حالتی که می خواهیم تبدیل کنیم.

تبدیل دریل به فرز و مینی فرز

فرز و مینی فلز از جمله ابزار های برشی هستند که به کمک آنها می توان سنگ، چوب و فلز را برش داد. این ابزار برشی در موارد مختلفی کاربرد دارند و به وسیله آنها می توان مواد مختلفی را در اندازه های دلخواه برش داد. با استفاده از یک مبدل این امکان یعنی تغییر حالت دریل به فرز مهیا می شود و می توانیم دریل را به وسیله برشی تبدیل کنیم. با توجه به اینکه در این تبدیل از دیسک استفاده می شود باید دقت کرد که هنگام کار با دریل تبدیل شده به فرز، در حالت راست گرد از آن استفاده کنیم.

رابط تبدیل به فرز

رابط تبدیل دریل به فرز

این رابط در واقع وسیله ای است که یک قسمت آن روی سه نظام نصب می شود و در قسمت دیگر آن نیز می توانیم فرز را نصب کنیم. در واقع یک قطعه فلزی است که در ابتدای آن یک مته قرار دارد و به سه نظام وصل می شود و در قسمت انتهایی نیز با مهره فرز را در خود نگه می دارد و با کمک سرعت چرخش دریل می توانیم کار فرز کاری را انجام دهیم.

تبدیل به فرز انگشتی

تبدیل دریل به فرز انگشتی

با تبدیل دریل به فرز انگشتی می توان برای برش کاری های نازک از این وسیله کاربردی استفاده کرد. از انواع تبدیل سر دریل می توان به فرز انگشتی اشاره کرد که با نصب شدن روی دریل و سه نظام ،مکانیزم برش کاری را می توانیم به وجود بیاوریم. مبدل دریل یکی از کاربردی ترین وسیله هایی است که امروزه به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. برای این تبدیل باید از مبدل های متناسب با سه نظام استفاده کنیم.

تبدیل دریل به اور فرز

اور فرز نیز یکی از انواع ابزارهایی است که به کمک آن می توان کارهای حکاکی روی چوب را انجام داد. برای تغییر حالت دریل به اور فرز از یک وسیله مبدل که روی سه نظام وصل می شود استفاده می کنیم. با استفاده از این مبدل می توانیم دو دستگاه را همزمان داشته باشیم و از آن استفاده کنیم.

تبدیل به فرز مینیاتوری

فرز مینیاتوری نوعی از فرز انگشتی است و نحوه تبدیل به فرز مینیاتوری نیز همانند فرز انگشتی است و از آن برای کارهای نازک و برش های ظریف روی چوب استفاده می شود. این وسیله کاربردی این امکان را می دهد تا دریل را به راحتی تبدیل به فرز مینیاتوری کنیم.

تبدیل به اره

تبدیل دریل به اره یکی از کارهایی است که می توان دریل را به حالت برش کاری تبدیل کرد. این تبدیل دارای انواع مختلفی است که از جمله آنها می توان به اره دیسکی، اره عمود بر و … اشاره کرد.

تبدیل دریل به اره عمود بر

تبدیل دریل به اره عمود بر

با استفاده از مبدل دریل و تبدیل آن به اره عمود بر به راحتی می توان کارهای برش چوب و متریال هایی که به راحتی قابل برش است را انجام داد. اره یکی از کاربردی ترین وسایل در کارگاه های نجاری است و این مبدل به ما این امکان را می دهد تا با کمترین هزینه علاوه بر دریل یک اره عمودبر نیز در اختیار داشته باشیم.


بیشتر بخوانید : اره عمود بر چیست ؟


تبدیل به اره دیسکی

تبدیل اره دیسکی

اره دیسکی یکی از ابزار های برشی است که با کمک دیسک آن که دارای ضخامت های مختلفی است می توان متریال های مختلفی را برش داد. تغییر حالت دریل به اره دیسکی با کمک یک مبدل انجام می شود و کار آن نگه داشتن دیسک و اتصال آن به سه نظام دریل است. هنگام کار با دریل تبدیل شده به اره دیسکی باید این نکته را در نظر داشته باشیم که دیسک را در حالت راست گرد استفاده کنیم در غیر این صورت ممکن است دیسک شل شده و پرتاب شود.

تبدیل به اره افقی بر

اره افقی بر نیز مکانیزمی مانند دیگر اره ها دارد و کار آن برش چوب است. با استفاده از یک مبدل می توان تبدیل دریل به اره افقی بر را به راحتی انجام داد. تفاوت این تبدیل ها نسبت به نوع مبدل آنها و نحوه کار کردن با آنها است و در واقع با نصب کردن انواع تبدیل سر دریل می توان دریل را به دیگر وسایل کاربردی تبدیل کرد.

تبدیل دریل به اره گرد بر

از دیگر حالت هایی که کاربرد زیادی در کارگاه های نجاری دارد و می توان با کمک یک مبدل از آن استفاده کرد تغییر دریل به اره گرد بر است. با توجه به مکانیزیم کار اره ها در حالت های مختلف باید انواع تبدیل سر دریل ها نیز مناسب با نوع اره باشد. این وسیله به قسمت سه نظام متصل شده و با کمک آن می توان کارهای مربوطه را انجام داد.

رابط تبدیل به اره

رابط تبدیل دریل به اره

این رابط درواقع دارای دو بخش است که بخش اصلی آن مکانیزمی است که با کمک نیروی چرخشی دریل می توان به صورت عمودی و افقی آن را حرکت داد و برش کاری کرد و قسمت دیگر این رابط  نیز شبیه به مته است که در داخل سه نظام گیر کرده و با کمک آن می توانیم کار برش را انجام دهیم.

تبدیل دریل به سنباده

تبدیل دریل به سنباده

یکی از ابزار هایی که به کمک آن می توان روی سطوح مختلف کار ساییدن و تمیز کاری را انجام داد سنباده است. با کمک این ابزار می توانیم سطوحی مانند چوب را سنباده زنی کنیم. سنباده ها دارای اشکال مختلفی از جمله سنباده دیسکی هستند که با کمک تبدیل دریل می توان آنها را روی دریل نصب کرد و کارهایی که مد نظر داریم را انجام دهیم.

تبدیل به پولیش

تبدیل پولیش

برای صاف و صیقلی کردن سطوح مختلف از وسیله ای به نام پولیش استفاده می کنیم.همچنین این امکان مهیا است که با استفاده از یک مبدل دریل را به پولیش تبدیل کنیم و همزمان دو ابزار در اختیار داشته باشیم. در قسمت انتهایی این نوع مبدل، قطعه ای شبیه به مته است و با نصب شدن روی دریل از حالت سوراخکاری خارج و به حالت پولیش تبدیل می شود. یکی دیگر از انواع تبدیل دریل نیز، تبدیل به پولیش انگشتی است که با شیلنگ رابط می توان این کار را انجام داد.

تبدیل دریل به پمپ آب

تبدیل دریل به پمپ آب

تبدیل به پمپ نیز یکی از استفاده هایی است که به کمک یک مبدل پمپی می توان از این ابزار به جای پمپ های شناور استفاده کرد. این پمپ بر روی دریل و سه نظام آن نصب می شود و با چرخش و مکانیزم داخلی کار پمپ را انجام می دهد که با استفاده از آن، فشار آب زیادی را می توانیم در اختیار داشته باشیم.

تبدیل به پمپ گریس

تبدیل پمپ گریس

با استفاده از مبدل هایی که مخصوص تبدیل به پمپ گیریس است می توانیم با کمک نیروی دریل و بدون فشار دست به راحتی کار گیریس کاری را انجام دهیم.

تبدیل دریل شارژی به برقی

یکی از کارهایی که می شود در خصوص دریل ها انجام داد این است که دریل شارژی را به برقی تبدیل کنیم. این کار نیاز به مهارت و شناخت از باطری و سیم کشی و سیم پیچی دارد. هنگام تبدیل باید ابتدا قسمت انتهایی سیم کشی باطری را برش داده و لحیم کاری کنیم. اما به طور کلی نیاز است که از علم برق سر رشته داشته باشیم چرا که در صورت اشتباه، دریل از کار خواهد افتاد.

تبدیل دریل شارژی به برقی

در این نوع تبدیل، بعد از برش و لحیم کاری سیم ها را به ترمینال باطری لحیم کاری می کنیم. انجام دادن این مراحل یعنی باز کردن دریل و سیم کشی و ترمینال دریل و پس از آن برش دادن کابل اصلی که همان منبع تغذیه است را باید به ترمینال لحیم کاری کنیم تا دریل شارژی را به برقی تبدیل کنیم. برای این کار نیاز است که مهارت و دانش داشته باشیم. این یکی از مهمترین تبدیل هایی است که به سبک تر شدن کیف ابزار شما کمک می کند.

تبدیل دریل به بکس

تبدیل دریل به بکسبکس سر دریلی از مجموعه مبدل هایی است که به کمک آن می توان تبدیل دریل به بکس را انجام داد. این تبدیل سر دریلی به قسمت سه نظام دریل نصب می شود و با کمک آن می توان کارهای مربوط به بکس را انجام داد. هنگام استفاده باید دقت کنیم که بکس بیش از حد داغ نشود.

تبدیل دریل به قلاویز

تبدیل قلاویزقلاویز زن یکی از ابزایی است که از آن برای ایجاد رزوه و گاها سوراخکاری روی فلزات انجام می شود. برای تبدیل دریل به قلاویز می توان از مته هایی که شکل قلاویزی دارند استفاده کنیم و هنگام کار بهتر است که از دریل های ایستاده و یا ستونی برای این کار استفاده کنیم.

تبدیل دریل به پرچ کن

از جمله مبدل هایی که در تبدیل دریل مورد استفاده قرار میگیرد سری مربوط به تبدیل دریل به پرچ کن است. به کمک این ابزار کاربردی می توانیم با کمک دریل و تبدیل آن کارهای مربوط به پرچ کردن را انجام دهیم. تمامی این ابزار ها به وسیله های تبدیل کننده روی دریل و در قسمت سه نظام وصل می شوند.

تبدیل دریل معمولی به دیمر دار

دریل های معمولی و قدیمی که دارای کلید دیمر نیستند را با استفاده از دیمر های جدا و صنعتی می توانیم تبدیل به دیمر دار کنیم و نحوه تبدیل دریل معمولی به دیمر دار  نیز به این صورت است که دیمر را به برق وصل می کنیم و سپس دریل را به دیمر که بتوانیم از حالت های دیمر دار  استفاده کنیم و وظیفه دیمر نیز تنظیم دور موتور است.

تبدیل دریل به چاله کن

تبدیل چاله کنتبدیل کردن انواع دریل به چاله کن را می توان با کمک مته های مخصوص این کار که شکل آن به مته های حفاری شبیه است انجام داد. با کمک این تبدیل می توان در عمق های خیلی کم در باغچه حفره هایی را به وجود آرود. این تبدیل باعث می شود تا ما با نیرو و قدرت بیشتری بتوانیم کارهای کوچک حفاری را انجام دهیم.

تبدیل دریل به همزن

تبدیل دریل به همزن

در قسمت سه نظام دریل می توانیم ابزار و وسیله ای به نام همزن را با کمک مبدل های مربوط به این کار انجام دهیم که شبیه به مته هستند انجام دهیم. تبدیل دریل به همزن این کمک را می کند در در کارهای میکس رنگ ها و مواردی مشابه به راحتی کارهای مربوط به همزنی را انجام دهیم. این وسیله نیز دارای مته در ابتدای خود است که روی سه نظام دریل نصب می شود.

تبدیل دریل ایستاده

تبدیل دریل ایستاده

دریل ایستاده یا دریل ستونی یکی از حالت هایی است که با کمک پایه دریل می توان از آن در حالت های ایستاده و ستونی استفاده کرد. در واقع تبدیل دریل ایستاده وسیله ای است که دریل به آن نصب می شود و روی میز ثابت می ماند و می توان در حالت های ایستاده از آن استفاده کرد. به این وسیله که دریل بر روی آن نصب می شود پایه دریل گفته می شود.

تبدیل دریل به چکش

برخی از دیل ها دارای دو حالت چرخشی و چکشی هستند. برای تبدیل دریل به چکش می توان از ابزار ها و وسیله هایی استفاده کرد که هنگام کار کردن حالت چکش نیز به وجود بیاور. اما قدرت به وجود آمده به اندازه ای نیست که با آن بتوان کارهای قدرتی و تخریب را انجام داد.

تبدیل دریل به چمن زن

برای تبدیل دریل به چمن زن مانند دیگر تبدیل های دریل نیاز به یک مبدل داریم تقریبا چیزی شبیه به تبدیل دریل به فرز که بتوانیم از آن به عنوان چمن زن استفاده کنیم. در حالت کلی بیشتر از فرز برای تبدیل به چمن زن استفاده می شود و تبدیل دریل شاید کمی سخت به نظر برسد اما دریل این قابلیت را دارد که با نصب مبدل هایی مخصوص این کار تبدیل به چمن زن شود.

شلنگ تبدیل دریل به فرز انگشتی

شلنگ تبدیل دریل یک لوازم جانبی است که با وصل کردن آن به دریل می توان تبدیل به فرز انگشتی کرد. برای کارهای مربوط به ظریف کاری و حکاکی روی چوب که نیاز به نصب کردن آن و تبدیل دریل به فرز انگشتی است.

تبدیل دریل به پیستوله

دریل و پیستوله دو ابزار کاربردی در مشاغل مختلف هستند که با کمک آنها می توان کارهایی مانند سوراخکاری و رنگ آمیزی را انجام داد. تبدیل دریل به پیستوله یکی از مواردی است که با کمک تبدیل دریل می توان آن را انجام داد. در واقع تبدیل روی سه نظام نصب می شود و با چرخش سه نظام مکانیزم کار پیستوله ایجاد می شود و با کمک آن می توان کار رنگ آمیزی و رنگ پاشی را به راحتی انجام داد. در مشاغلی مانند نجاری و مبل سازی این تبدیل می تواند یک ابزار کاربردی محسوب شود. تبدیل دریل به پیستوله در واقع مانند پیستوله برقی کار می کند و برای راه اندازی آن دیگر نیازی به کمپرسور باد نداریم.

به صورت کلی همه تبدیل ها را در این جدول آورده ایم تا با نگاهی کلی بتوانید به راحتی این تبدیل ها و نوع کار و استفاده از آن ها را بهتر بشناسید.

تبدیل به توضیحات

اره گرد بر

مبدلی که به دریل نصب می‌شود تا آن را به اره گرد بر تبدیل کند. دارای مکانیزمی برای حرکت عمودی و افقی جهت برش کارها

برای نصب، مبدل به سه نظام دریل را روی دریل قرار دهید و با چرخاندن دریل، برش‌های مختلف انجام دهید.

سنباده

نصب مته ‌های شبیه به سنباده بر روی دریل برای سنباده‌زنی و صیقلی کارها

 با تغییر مته به مته‌های سنباده‌ای، می‌توانید سطوح را صاف و صیقلی کنید.

پولیش

قطعه‌ای شبیه به مته که با نصب روی دریل، آن را به ابزار پولیش تبدیل می‌کند. برای صاف و صیقلی سطوح استفاده می‌شود.

 با نصب پولیش بر روی سه نظام دریل، می‌توانید سطوح را به راحتی صیقل دهید.

پمپ آب

مبدل پمپی بر روی دریل که با چرخش آن، فشار آب را ایجاد می‌کند. برای استفاده در کارهای آبی و یا به عنوان پمپ شناور

 پمپ آب را به دریل متصل کرده و با چرخش دریل، پمپ به کار می‌افتد و آب را پمپ می‌کند.

پمپ گریس

استفاده از مبدل‌های خاص برای کار گیریس

 با نصب مبدل به سه نظام دریل، می‌توانید گریس را با نیروی دریل به کارها فشرده کنید.

برقی

تغییر سیم‌کشی دریل به شبکه برق. با باز کردن دریل و لحیم کاری سیم‌ها به ترمینال دریل، می‌توانید دریل را به برقی تبدیل کنید.

 توجه داشته باشید که این کار نیاز به دانش برق دارد.

بکس

نصب مبدل به بکس بر روی دریل. با نصب بکس بر روی سه نظام دریل، می‌توانید با مهره‌ها و بولت‌ها کار کنید.

قلاویز

استفاده از مته‌های شکل قلاویزی بر روی دریل برای حفر سوراخ‌های دقیق

با نصب قلاویز بر روی دریل، می‌توانید حفره‌های قطره‌های مختلف بسازید.

پرچ کن

نصب مبدل به پرچ کن بر روی دریل

 با این تبدیل، می‌توانید کارهای پرچ کردن را با دریل انجام دهید.

دیمر دار

اضافه کردن دیمر به دریل

 با این کار می‌توانید سرعت موتور دریل را تنظیم کنید.

چاله کن

نصب مته‌های حفاری بر روی دریل

 با این تبدیل، می‌توانید چاله‌های مختلفی را حفر کنید.

همزن

نصب مبدل به همزن بر روی دریل

 با نصب همزن بر روی دریل، می‌توانید مواد مختلف را میکس و همزنی کنید.

ایستاده

نصب دریل بر روی پایه ایستاده برای استفاده در حالت‌های ایستاده و ستونی

 با نصب دریل بر روی پایه ایستاده، می‌توانید به ‌صورت ثابت و ایستاده از دریل استفاده کنید.

چکش

استفاده از وسیله‌ها و تبدیلات مناسب برای ایجاد حالت چکشی در دریل

 با نصب چکش بر روی دریل، می‌توانید در حالت چکشی نیز از دریل استفاده کنید.

کلام آروا

تغییر حالت دریل یکی از مواردی است که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و به نوعی می توان گفت یک کار مقرون به صرفه است که مورد توجه کاربران قرار گرفته است. در این مقاله به صورت کلی و اجمالی به این موضوع پرداختیم و انواع آن را نیز توضیح دادیم. در صورتی که در این زمینه نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت مشاوره دارید می توانید با همکاران ما در آروا تماس حاصل نمایید.

همچنین می توانید سوالات خود را در قسمت نظرات در زیر همین مطلب نیز مطرح کنید. (سوالات و نظرات شما به سرعت منتشر می شود)

۲۱ دیدگاه

  • سلام
    ممنون از مطلب مفیدتون – البته این تغییرها اکثرا غیر استاندارد هستند.
    برای مثال وقتی تبدیل دریل به فرز رو نصب میکنید، مثل دستگاه فرز واقعی قاب محافظ که نداره، تمام براده‌ها پرتاب میشه به سمت کاربر؛ توی تبدیل به عمودبر هم به همین صورت

    یا در تبدیل دریل به سنباده، توی دستگاه پولیش شما وقتی پد پولیش یا سنباده رو روی سطح کار فشار میدید، انگار دارید جلوی حرکت دستگاه رو میگیرد، گیربکس دستگاه طوری طراحی شده که در برابر این فشار مقاوم باشه، اما دریل اینجوری نیست، بعد یه مدت که ازش به عنوان سنباده استفاده کنید (یا عده‌ای برس مبل شویی وصل میکنن) ، گیربکسش خداحافظی میکنه

    • درود بر شما
      از اینکه مطلب برایتان مفید بوده خوشحالیم و پیشنهاد می کنیم بخش مقالات سایت آروا را حتما دنبال کنید تا اطلاعات بیشتری در این حوزه به دست بیاورید.
      همانطور که مشخص است تبدیل دریل به بقیه ابزار ها امکان پذیر است اما باید بدانیم که به صورت همیشگی نمی توان از دریل مثلا به جای فرز استفاده کرد چون کاربرد دیگری دارد.

  • باسلام.اکثر ابزارات اروا رو دارم و کاملاً ازشون راضیم هم از جنس ابزار هم از خدمات اروا واقعاً رقابت میکنه با ابزارات خارجی دمش گرم بخدا .

  • تبدیل قدرت یا همان کاهش سرعت و افزایش گشتاور در دریل و سنگ با هم فرق میکنه پس به صورت همیشگی نمیتوان از این حالت استفاده کرد زیرا گیربکس ساییده میشه ممنون از مطالب خوبتون

    • درود بر شما
      کاملا درست است؛ هر ابزاری برای کاری در نظر گرفته شده و استفاده می شود. استفاده همیشگی از یک ابزار به جای ابزار های دیگر پیشنهاد نمی شود.

  • سلام
    این تبدیل ها برای استفاده خانگی طراحی شده وبرای انجام کارهای کوچک وخانگی بسیارعالی و بصرفه است،مسلمه که برای کار دائمی وحرفه ای بایدابزار مناسب کار باشه؛ولی با یک دریل و مینی فرز وهزینه ای کم صاحب بیش از ده ابزار پرکاربرد خواهیدشد.

    • درود بر شما
      نظر شما کاملا درست است. برای کار های بزرگ و حرفه ای به هیچ عنوان نمی توان از این تبدیل ها استفاده کرد چون قدرت و کاربرد هر دستگاه متفاوت است و باید در جای خود استفاده شود.
      دو ابزار دریل و مینی فرز بسیار پرکاربرد هستند و قابلیت تبدیل به انواع ابزار های دیگر را نیز دارند. در این مقاله تبدیل دریل به دیگر ابزار ها را بیان کردیم و در مقاله دیگر تبدیل مینی فرز به ابزار های مختلف را نوشتیم؛ که می توانید آن مطلب را نیز مطالعه کنید.

  • سلام ممنون از راهنمایی هاتون آیا میشه بادریل کنده کاری سه حالته بوش چهارشیار سه کیلو ۸۰۰ وات هم این کارها را انجام داد ؟ اگر میشه آیا تبدیل برای این دریل هم دارید؟

  • سلام
    چرا اصل مطلبا نمیگیرید
    بذار خودمونیش کنم
    یوقته داداش کارت گیر میکنه و نه کسی بهت ابزار گرون قیمتشا میده نه پول کافی داری که خودت بخری از طرف دیگه یبار میخوای مثلا واسه نیمساعت یه ابزاری داشته باشی .وقتی گیرافتادی ازین راه استفاده میکنی و میفهمی این بنده های خدا چقدر دعا حقشونه که کلی هزینه کردند واسه رفاه من و ندارتر از من.

    • درود بر شما
      مطمئنا هرچه توان و ویژگی های دستگاه بیشتر باشد؛ مناسب تر است. گیربکسی بودن دریل یک قابلیت و ویژگی به حساب می آید که به شما کمک می کند کار های بیشتری انجام دهید. اما به صورت کلی بهتر است از هر دستگاه با توجه به کاربرد خودش استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *