انواع چسب

برای چسباندن و اتصال دادن قطعات و اشیاء از روش های مختلفی استفاده می شود که هر کدام از این روش ها نیز در موارد گوناگونی کارآمد هستند. با کمک انواع چسب می توانیم مواد و متریال های مختلفی را به یکدیگر متصل کرده و یا محکم کنیم که برای انجام این کار باید نوع استفاده از انواع چسب را بدانیم و اینکه قرار است از چسب برای چسباندن چه چیزهایی استفاده کنیم. چسب های مختلفی به صورت مایع، خمیری، نواری و … وجود دارند که در این مطلب قصد داریم به صورت کامل و جامع آنها را معرفی کنیم. با آروا همراه باشید تا بررسی کنیم که چسب چیست و شناخت کاملی از انواع چسب و کاربرد های آن کسب کنیم.

شاید تاکنون در منزل یا محیط کاری خود از چسب های مختلفی مانند چسب برق، چسب ۱.۲.۳ و … استفاده کرده باشید. اما انواع مدل های مختلف چسب وجود دارند که قطعا کاربرد های آن ها برای شما هم جذاب خواهد بود. شاید تصور اینکه برخی از قطعات را بتوانید به وسیله چسب به راحتی ترمیم کنید یا آن ها را به هم اتصال دهید برای شما سخت باشد اما در ادامه با معرفی انواع چسب ها می توانید به این موضوع پی ببرید که برای هر قطعات و مواد خاص، می توانید به راحتی از چسب مخصوص استفاده کنید.

چسب چیست؟

چسب ماده ای با خاصیت چسبندگی است که با کمک آن می توانیم قطعات را به یکدیگر متصل کنیم. چسب ها اکثرا به شکل مایع هستند و پس از اینکه مورد استفاده قرار گرفتند در مجاورت با هوا به شکل جامد در می آیند و در واقع این امر بخاطر پیوند های شیمیایی و مواد پلیمری است که در ساختار و ترکیب انواع چسب ها مورد استفاده قرار می گیرد. چسب ماده ای دارای چسبندگی است و با کمک آن می توان متریال ها و مواد را به راحتی به یکدیگر اتصال داد. انواع چسب ها دارای نیرو و مقاومت چسبندگی نیز هستند که این امر به نوع پیوند مولکولی چسب بستگی دارد. از چسب ها در موارد مختلفی استفاده می شود و دارای کاربرد های متفاوت و مختلفی هستند که در ادامه به کاربرد انواع چسب اشاره می کنیم.

کاربرد چسب چیست؟

 از این ماده چسبنده در موارد مختلفی می توان استفاده کرد و با توجه به اینکه انواع چسب وجود دارد، دایره استفاده از آن نیز وسیع است. برای نصب پارکت‌ها و ام‌دی‌اف و … از چسب‌های مختلف استفاده می‌شود و انواع چسب مایع نیز برای جلوگیری از نشتی لوله‌ها و یا اتصال مواد مختلف کاربرد دارند و چسب اپوکسی یا چسب بتونه نیز برای چسباندن چوب و فلز و سرامیک و … کاربرد دارند. به طور کلی برای هر کارکردی چسب مخصوص به آن وجود دارد و در زیر به کاربرد های چسب اشاره می کنیم.

  • صنعت چوب: برای اتصال و چسباندن انواع چوب و ام دی اف
  • صنعت سرامیک و کاشی: برای اتصال انواع سرامیک و کاشی ها
  • صنعت ساختمان: برای اتصال انواع سنگ ها
  • تاسیسات: برای اتصال لوله ها

انواع چسب

انواع چسب برای مصارف مختلف در صنعت وجود دارند. چسب‌هایی که با متریال‌های مختلف تولید شده‌اند و روی مواد مختلف قابلیت چسبندگی دارند. از انواع چسب ساختمانی برای به هم چسباندن متریال‌ها و یا گرفتن نشتی‌های مختلف استفاده می‌شود. همه ما در زندگی روزمره از انواع چسب مثل چسب مایع، چسب سنگ، انواع چسب برق، چسب جوش و چسب ۱۲۳ و … استفاده می‌کنیم.

در ادامه در مورد انواع چسب و چسب‌های پرکاربرد در صنعت صحبت خواهیم کرد و ویژگی‌ها و قابلیت‌های هر کدام را بررسی خواهیم کرد.

چسب سنگ

چسب چیست

چسب سنگ از نوع چسب اپوکسی است. یعنی بر پایه اپوکسی ساخته می‌شود. از چسب سنگ برای چسباندن قطعات بتنی استفاده می‌شود. برای نصب سنگ و کاشی و سرامیک کاربرد دارند و حتی برای اتصالات فلزاتی مانند فولاد به بتن کاربرد دارد.

چسب سنگ مقاومت و چسبندگی بسیار بالایی دارد. مخصوصاً در حضور موادی که قابلیت خورندگی دارند به خوبی مقاومت می‌کند. مثلا اگر در یک محیط اسیدی از سایر چسب‌ها استفاده کنید احتمالا بعد از مدتی دچار خوردگی می‌شود. اما چسب سنگ کاملا مقاوم است و حتی تغییرات دما مانند سرد شدن بیش از حد و یا گرم شدن تاثیری روی مقاومت آن ندارد.

تفنگ چسب حرارتی

تفنگ چسب حرارتی یکی از مدل های کاربردی چسب محسوب می شود که بدلیل نیاز به دستگاهی جانبی برای عموم حرفه ای به حساب می آید این چسب دارای کارایی بسیار بالا و قابلیت های منحصر به فردی می باشد. تفنگ چسب حرارتی دارای جریان سریع و روان چسب می باشد که کار با دستگاه را بسیار آسان می گرداند.

دستگاه تفنگ چسب حرارتی مجهز به پایه ی فلزی دستگاه جهت ایستادن  می باشد که باعث می شود تا کاربر راحت تر از آن استفاده کند.

از قابلیت های منحصر به فرد این تفنگ چسب حرارتی مدل ۵۱۲۱ آروا مجهز بودن به کلید پاور به جهت صرفه جویی در مصرف برق در صورت عدم استفاده از دستگاه می باشد که مصرف برق را کاهش می دهد و حتی طول عمر تفنگ چسب حرارتی را نیز بالا می برد.

تفنگ چسب حرارتی

 

این تفنگ حرارتی مدل ۵۱۲۱ آروا دارای طراحی صنعتی و ارگونومیک می باشد که همین طراحی بسیار این دستگاه را منحصر به فرد کرده است.

دیگر قابلیت این دستگاه پرکاربرد و با کارایی بالا مجهز بودن به المنت ۸۰ وات جهت گرم شدن سریع دستگاه می باشد که در زمان نیز صرفه جویی می کند و پس از اتصال به برق سریعا می توان از آن استفاده کرد.

انواع چسب بتن

در ساخت بتن معمولا از نوعی چسب استفاده می‌شود که میزان جذب و مقاومت بتن را افزایش می‌دهد. اما انواع مختلف چسب بتن وجود دارند. چسب بتن هم به صورت افزودنی در مراحل اولیه ساخت بتن استفاده می‌شود و هم برای اتصالات مختلف بین قطعات مختلف بتن کاربرد دارد. معمولا برای چسباندن تکه‌های بتنی از ملات سیمان استفاده می‌شود. اما در مواردی که ظریف‌کاری نیاز است، استفاده از چسب بتن بسیار بهتر جواب می‌دهد.

برخی مواقع هم ترک‌هایی داخل قسمت‌های مختلف بتن به وجود می‌آید و برخی تکه‌ها از بتن جدا می‌شوند که برای چسباندن این تکه‌ها می‌توان از انواع چسب بتن استفاده کرد. چسب بتن در دو مدل لاتکس یا پلیمری و یا چسب اپوکسی عرضه می شود.

انواع چسب برق

انواع چسب برق

 

چسب برق یا نوار چسب که در بیشتر خانه‌ها وجود دارد برای اتصال سیم‌ها و جلوگیری از برق‌گرفتگی استفاده می‌شود. انواع چسب برق هم وجود دارند که برای کاربردهای مختلف استفاده می‌شوند. برای کابل‌های ضخیم‌تر که روی تیرهای برق استفاده می‌شوند معمولا از چسب‌ برق پلیمری در ابعاد بزرگ استفاده می‌شود. در ساختمان‌سازی بیشتر از چسب لنت استفاده می‌شود. کار اصلی چسب برق عایق‌سازی سیم‌ها برای جلوگیری از برق‌گرفتگی و همچنین خیس شدن و اتصال می‌باشد.

چسب اپوکسی یا بتونه

چسب بتونه برای کاشت میلگرد داخل بتن استفاده دارند و جزو انواع چسب ساختمانی پرکاربرد است. این چسب‌ها بر پایه مواد اپوکسی هستند. فرمولاسیون خاص اپوکسی که شامل رزین است و اصطلاحا به آن هاردنر یا سخت‌کننده می‌گویند قدرت بسیار بالایی به این چسب داده است.

از چسب اپوکسی برای کاربردهای زیر استفاده می‌شود:

  • اتصال قطعه‌های بتنی
  • اتصال قطعه‌های فلزی
  • برای پر کردن ترک‌ها و همچنین جلوگیری از شکاف‌هایی که داخل قطعات مختلف در حال رشد هستند.

چسب اپوکسی در برابر ضربه و فشار به شدت مقاوم است. چسبندگی بسیار بالایی دارد و وقتی که سخت می‌شود در برابر حرارت و یا عوامل خارجی مقاومت بالایی از خودش نشان می‌دهد.

چسب ۱۲۳

چسب 123 آروا

بیشترین مصرف چسب های ۱۲۳ در نمای ساختمان و جلوه دهی آن با سنگ نما و نیز کاشی و برخی ابزار و سایر مصارف خانگی می باشد و دلیل اصلی آن غلظت بسیار زیاد و قدرت چسبندگی فوق العاده آن می باشد. چسب ۱۲۳ مخصوص تمامی کارهایی است که به چسب با چسبندگی بالا نیاز داشته باشند.

چسب ۱۲۳ آروا تولید کشور ایران می باشد. چسب های ۱.۲.۳ آروا دارای قدرت و کیفیت بی نظیری می باشند. این چسب ها در قطعات مختلف چوبی، انواع فلزات، قطعات چرم، تکه های سرامیکی، قطعات سفالی، پلاستیک، انواع جواهرات و مصارف دیگری از جمله مصارف تزیینی و با ناخن دست مورد استفاده می شود.


بیشتر بدانید : آشنایی با چسب ۱۲۳


 

 

چسب یک دو سه

 

چسب پی وی سی

چسب پی وی سیچسب پی وی سی از انواع چسب ها است که از آن برای اتصال دادن و چسباندن قطعات و لوله های تاسیساتی و موارد مشابه استفاده می شود. چسب پی وی سی دارای استحکام و قدرت چسبندگی بالایی است. ترکیبات شیمیایی این نوع چسب به صورتی است که از آن می توان برای پر کردن شکستگی های لوله و پر کردن منافذ و سوراخ های کوچک نیز استفاده کرد.

انواع چسب سیلیکونی

این چسب از انواع چسب ها است که در هر دو دمای پایین و بالا می توان از آن استفاده کرد و در برابر نفوذ آب بسیار مقاوم است و از آن برای ساخت آکواریوم ها نیز استفاده می شود در اصطلاح چسب سیلکونی با نام چسب آکواریوم نیز شناخته می شود. از چسب سیلکونی برای درز گیری های شیشه، کاشی ها و اجرای سینک ها و روشویی ها استفاده می شود.

چسب آناروبیک

چسب آناروبیکچسب آناروبیک از جمله انواع چسب های صنعتی تک جزئی هستند که در قرار گیری معرض هوا و اکسیژن به پلیمر های مقاوم و منعطف تبدیل می شوند و گزینه مناسبی برای ایجاد اتصال های مکانیکی است. این چسب به نام چسب قفل رزوه نیز شناخته می شود.

چسب یو وی

چسب یو ویچسب یو وی یا همان چسب فرابنفش یکی از انواع چسب های شیمیایی است که با جذب اشعه X کار اتصال دادن را انجام می دهد. این چسب قدرت چسبندگی بالایی دارد و برای چسباندن اجسام ظریف بهترین گزینه است چون اثری بعد از چسبندگی از خود به جای نمی گذارد.

چسب دو قلو

چسب دو قلواز انواع چسب ها که با مخلوط کردن دو چسب می توان کار اتصال و چسباندن را انجام داد. از این چسب برای اتصال های مختلف می توان استفاده کرد و با توجه به اینکه دارای ترکیبات رزین نیز است موجب برقراری اتصال های قوی نیز می شود و علاوه بر این می توان برای ساخت کارهای دستی و ماکت های کوچک نیز از این چسب استفاده کرد. این چسب دارای دو تویوب حاوی چسب است که با یکدیگر ترکیب و مخلوط می شوند که یکی از آنها دارای ترکیبات رزین و دیگری کاتالیزر است.

چسب آپارات

چسب آپارات یا همان نوار آپارات از انواع چسب ها است که از آن برای پوشش و ایجاد عایق و آبندی کابل های استخری استفاده می شود. این چسب باعث می شود تا آب به داخل نفوذ نکند.

چسب‌ های نئوپرن

 این نوع چسب‌ها برای اتصال مواد مختلف از جمله چرم، پارچه، لاستیک و فلزات در صنایع کفش‌سازی، پوشاک و تولید محصولات چرمی استفاده می‌شوند.

چسب‌های پلی‌سولفاید

 این نوع چسب‌ها دارای خواص مقاومت در برابر حرارت و مواد شیمیایی هستند و در صنایع شیمیایی، معدنی و ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

چسب‌های ملامین

 این نوع چسب‌ها برای اتصال کاغذ، چوب و مواد لمینیتی در صنایع مبلمان و ساختمان‌سازی استفاده می‌شوند.

چسب موکت

 از نام این چسب مشخص است که برای چسباندن موکت و …استفاده می شود.

چسب کانتکت

این چسب یک نوع چسب صنعتی است که به علت خواص خاص و کاربردهای مختلف، در صنایع و کارهای روزمره استفاده می‌شود. این چسب به صورت مایع و اسپری در قوطی‌های مخصوص یا بطری‌ها به بازار عرضه می‌شود. برای استفاده از آن، ابتدا باید آن را به هر دو سطح که قرار است اتصال داده شود، اعمال کرده و سپس حدود ۱۰ دقیقه برای خشک شدن سطحی آن صبر کنید. مهم‌ترین مزیت این چسب، عدم نیاز به چفت بست خاص است، زیرا فشار دو قطعه کافی است.

چسب کانتکت نیز دارای برخی معایب است. مثلاً اسپری کردن بیش از اندازه می‌تواند باعث حرکت چسب در قطعه کار شود و لایه‌های ضخیم ممکن است هزینه‌بر و نامطلوب باشد. بنابراین، برای استفاده‌های دقیق‌تر و کارهای مرغوب، ممکن است چسب کانتکت مناسب نباشد

چسب لی وینیل استات (PVA)

چسب لی وینیل استات یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین انواع چسب‌ها در صنعت نجاری است. این چسب در دو نوع ساده و ضد آب در بازار عرضه می‌شود. به دلیل رنگ سفید آن، به راحتی قابل شناسایی است. مزایای آن ارزان بودن، راحتی در استفاده، و قابلیت تمیز شدن با آب هستند. از آن به‌عنوان اتصال‌دهنده بیسکویت‌ها نیز استفاده می‌شود. همچنین برای اتصال مفاصل صندلی به دلیل انسجام لاستیکی کمی که دارد، بسیار مناسب است. اما باید مراقب باشیم که روکش‌ها را کاملاً تمیز کنیم، زیرا ممکن است بر روی پرداخت‌ها اثر بگذارد.

انواع چسب شیشه

یکی دیگر از انواع چسب ها چسب شیشه ای است که از آن برای چسباندن شیشه  استفاده می شود چسب های شیشه ای دارای مقاومت بالایی در برابر رطوبت و نفوذ آب هستند. چسب های شیشه ای دارای انواع مختلفی از جمله قطره ای، اپوکسی و سلکون است. چسب شیشه ای کاربرد های بسیاری دارد و به صورت مایع شفاف بوده و قدرت چسبندگی بالایی دارد.

انواع چسب چوب

چسب چوب

یکی دیگر از چسب ها که از آن در نجاری ها و صنایع چوبی استفاده می شود چسب چوب است و در برخی از کارگاه های صحافی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. چسب چوب به صورت مایع و سفید رنگ است و در چسباندن چوب و کاغذ از مقاومت بالایی برخوردار است.

چسب پارچه

برخی از پارچه ها که دچار بافت نیستند مانند اسپان بعد از کارهایی مانند تعمیرات از نیاز به اتصال دارند و برای این کار از چسب های مخصوص پارچه استفاده می شود که بسیار مقاوم است. این چسب مایع است و پس از خشک شدن تاثیری روی بافت پارچه نمی گذارد.

چسب ضد بنزین

برای اتصال و تعمیر کردن باک بنزین از چسب ضد بنزین استفاده می شود این چسب خاصیت چسبندگی بالایی دارد و اینکه در برلابر بنزین واکنشی نشان نمی دهد.

چسب خمیری کاشی

چسب خمیری

چسب کاشی و یا چسب خمیری کاشی از انواع چسب ها است که به وسیله آن می توانیم کاشی ها را در محل قرار گیری نصب کنیم. این چسب ها دارای مدل های مختلفی هستند و چسب خمیری کاشی از استحکام و قدرت چسبندگی بالایی برخوردار هستند. چسب های کاشی پودری نیز وجود دارند که بر پایه ملات سیمان ساخته شده اند و کاربرد آنها مانند کار سیمان است و به صورت ملات برای چسباندن و کاشی کاری استفاده می شود.

چسب همه کاره

چسب همه کاره یکی از پرکاربردترین انواع چسب ها است که از آن برای چسباندن متریال های مختلفی مانند چوب، کاغذ، پلاستیک و موارد مشابه استفاده می شود. این نوع چسب در واقع به صورت مایع است و درصد چسبندگی آن هم متناسب با موادی که می خواهیم آنها را بچسبانیم بالا است.

چسب الاستومتر

چسب الاستومتر

چسب الاستومتر یا همان چسب عایق الاستومتری از انواع چسب ها است که در ترکیبات آن مواد لاستیکی و رزین های صنعتی با مخلوطی از حلال ها ساخته می شوند و همانگونه که از نام این چسب نیز مشخص است به خاطر مقاومت در برابر حرارت و رطوبت از آن بیشتر برای عایق کاری ها استفاده می شود.

چسب فوری یا SBR

چسب فوری که بر پایه SBR که از مواد لاستیک طبیعی یا مصنوعی ساخته می شود شکل مایع عسلی رنگ دارد و به نام چسب موکت نیز شناخته می شود. در عموم این چسب با نام یک دو سه شناخته می شود ولی چسب های یک دو سه  جزء چسب های سیانوآکریلات هستند. از چسب فوری برای اتصالات بسار قوی مانند سطوح آهنی، پلاستیکی و … استفاده می شود.

چسب سیانوآکریلات

چسب سیانوآکریلات یا همان چسب قطره از جمله انواع چسب ها به صورت مایع است و از آن به خاطر چسبندگی بالا و مقاومت بالا از موارد گوناگون استفاده می شود. چسب های ۱۲۳ نیز جزء این دسته از چسب ها هستند. از این چسب ها برای اتصالات فلزات نیز استفاده می شود و آن را در بازار با نام اختصاری CA نیز می شناسند. این چسب ها به سرعت در برابر هوا واکنش نشان می دهند و می توان گفت که طول عمر کمی دارند و هنگامی که از آن استفاده نمی کنیم باید درب آن را طوری بسته نگه داریم که در معرض ترکیب با هوا قرار نگیرد.

چسب رزین

رزین یک ماده چسبناک است و به صورت طبیعی و مصنوعی تولید می شود و یکی از انواع چسب ها نیز چسب رزین است و به خاطر خاصیت چسبندگی که دارد از آن می توان در موارد گوناگون کار اتصال و چسباندن را انجام داد.

چسب ماتیکی

چسب ماتیکی

چسب ماتیکی از نوع چسب های خمیری است و در داخل استوانه ای قرار دارد که با چرخاندن قسمت انتهایی استوانه چسب به بیرون می آید و از آن می توان برای چسباندن مواد کاغذی و موارد مشابه به آن استفاده کرد. این چسب ها باید پس از استفاده در بسته باشند تا در معرض با هوا خشک نشوند.

چسب آهن

چسب آهن

چسب آهن که از آن بییشتر به نام چسب فلز شناخته می شود و کاربرد آن برای چسباندن و اتصال فلزات است. این نوع چسب مقاومت بالایی دارد می توان فلزات مختلف را به یکدیگر چسباند. علاوه بر فلزات می توان مواد و متریال های دیگر را نیز با کمک چسب آهن به یکدیگر متصل کرد. چسب آهن در مدل های پلی اورتان و سوپر گلو وجود دارد.

چسب پلی اورتان

چسب پلی اورتان

چسب پلی اورتان یکی از انواع چسب های آهن است و در پیوند با متریال هایی مانند سنگ، فایبرگلاس و … اتصالات محکمی را به وجود می آورد. چسب پلی اورتان قدرت چسبندگی بالایی دارد و در مجاورت با رطوبت فعال شده و متورم می شود.

چسب قطره ای (سوپر گلو)

چسب سوپر گلو

چسب قطره ای یا سوپر گلو یکی دیگر از انواع چسب های آهن است و دارای تنوع بالایی نیز است که از آن برای چسباندن شیشه، پلاستیک، و گاها فلز استفاده می شود. این مدل از چسب بی رنگ است.

چسب مخفی:

چسب مخفی یکی از قدیمی‌ترین انواع چسب‌ها است که همچنان در برخی تعمیرات کوچک به‌کار می‌رود. این نوع چسب دارای قدرت چسبندگی قوی بوده و برای اتصال لبه به لبه بسیار مناسب است. به‌علت بوی زیاد و نیاز به آماده‌سازی دقیق، استفاده از این چسب کمتر مورد ترجیح قرار می‌گیرد. همچنین باید مراقب باشیم که روکش ونیر پس از خشک شدن جمع نشود و رنگ آن باعث لکه‌شدن قسمت زیرین ونیر شود.

چسب اوره فرمالدهید:

چسب اوره فرمالدهید یکی از پراستفاده‌ترین چسب‌ها در تخته سه‌لا و لمینت است. این نوع چسب به‌صورت دو قسمتی ترکیب آب و پودر سفید تولید می‌شود و به‌علت استحکام بالا و قابلیت استفاده برای انواع ونیر و لمینت، محبوبیت زیادی دارد. اما مخلوط‌کردن دقیق آن نیاز به هنر و دقت دارد و کثیف‌کاری بسیاری نیز در پی دارد. علاوه بر این، با توجه به وجود آب در ترکیب، احتمال انبساط و انقباض روکش ونیر و تغییرات در لمینت وجود دارد.

نوع جدید چسب‌های UFs (یوف):

در این روزها، نوع جدیدی از چسب‌های UFs که دو قسمتی هستند، به‌عنوان جایگزینی برای چسب اوره فرمالدهید به‌کار می‌روند. این نوع چسب‌ها دارای ویژگی‌های بهتری همچون راحتی در مخلوط‌کردن، استحکام بیشتر، عدم انبساط و انقباض روکش ونیر در مواجهه با رطوبت، و تمیز کردن آسان با آب ولرم هستند. همچنین این چسب‌ها می‌توانند به‌راحتی رنگ‌دانه را به خود جذب کنند و برای از بین بردن خطوط در لمینت‌ها بسیار کارآمد هستن

چسب پلاستیک

بسیاری از چسب ها همانند چسب قطره ای یا سیانواکریلات اپوکسی  چسب چند منظوره جز همین دسته از چسب ها به شمار می روند اما نوعی از چسب پلاستیک است که به چسب سیمانی معروف است این نوع چسب  با آزاد کردن حلال هایی مانند بوتان و تولوئن یا دی کلرومتان پلاستیک را ذوب کرده و در بعد از ذوب شدن دو ماده بهم وصل می شوند و تنها برای چسباندن انواع پلاستیک مناسب است اما برای چسباندن سرامیک، چوب ، پلاستیک مناسب نیست

انواع چسب مایع

انواع چسب مایع مانند چسب فوم، چسب تفنگی یا حرارتی، چسب چوپ، چسب اپوکسی، چسب جوش و چسب قطره‌ای و … استفاده‌های گوناگونی در صنعت دارند. چسباندن قطعات پلاستیکی، شیشه‌ای، بتنی، فلزی و … با این چسب‌ها بسیار راحت است. هر کدام هم مقاومت و چسبندگی خاص خودشان را دارند. برخی از انواع چسب مایع دیر خشک می‌شوند و برخی هم به سرعت سفت می‌شوند که به آن‌ها چسب فوری می‌گویند.

در ساختمان‌سازی و همچنین طراحی داخلی خانه چسب‌های مایع بسیار پرکاربرد هستند. هر جایی که به اتصال قطعات مختلف یا تعمیر وسایل نیاز باشد انواع چسب مایع برای این اهداف تولید و عرضه شده‌اند و می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

آروا به عنوان تولیدکننده انواع ابزار آلات و اینورتر های جوشکاری و همچنین دستگاه‌ها و تجهیزات کاربردی صنعت بهترین و قدرتمندترین ابزارها را در اختیار شما قرار می‌دهد. ابزار های بادوام و باکیفیت که برای کاربردهای مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرند و ماندگاری بسیار بالایی دارند.

قوی ترین چسب مایع

چسب های مایع تنوع بسیاری دارند اما اصولا چسب مایع هایی که به طور اختصاصی یک ماده را بهم می چسباند قوی تر از اسیر مدل ها عمل می کنند مانند چسب آهن ، چسب چوب ف آکواریوم پی وی سی اگر هم بخوایم چسب مایع های عمومی را بررسی کنیم چسب دوقلو، قطره ای و یک دو سه بهتر از چسب های ماتیکی وعمل می کنند.

برای چسباندن مواد مختلف از چه چسبی استفاده کنیم؟

شاید بعد از آشنایی با برخی از انواع چسب ها این سوال در ذهن شما به وجود بیاید که برای چسباندن انواع مواد و اجسام مختلف به همدیگر از چه نوع چسب هایی باید استفاده کنیم.

در جدول زیر به صورت کامل برای مواد و اجسام مختلف این موضوع را بررسی کرده ایم. 

فلز

چوب

کاشی

سرامیک

کاغذ و مقوا

پارچه و چرم

شیشه

پلاستیک

دوقلو

چسب وینل

پلی اورتان

پلی وینل استات

پلی اورتان

پلی اورتان

چسب خمیری

چسب دو قلو پلی اورتان، چسب وینل

چسب لاستیکی معمولی

 چسب ماتیکی

پلی اورتان

 

پلی اورتان

دو قلو

PVC

پلی اورتان

 

کلام آروا:

چسب ها از نظر کاربرد و مواد ساخته شده دارای تفاوت هایی هستند. شناختی که در این مطلب از انواع چسب ها به دست آوردید باعث می شود تا بتوانید در صورت نیاز، بهترین چسب برای چسباندن مواد و قطعات مختلف را خریداری کنید.

در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره بیشتر در مورد کاربرد ها و نحوه استفاده از انواع چسب ها، می توانید با کارشناسان آروا در تماس باشید یا نظرات و سوالات خود را از بخش کامنت های این مطلب با ما در میان بگذارید. (نظرات شما به صورت تخصصی پاسخ داده شده و در سریع ترین زمان ممکن منتشر می شوند.)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *