تبدیل مینی فرز به ابزار های مختلف

ابزار ها کاربرد های گوناگون و متنوعی دارند که از هر کدام آنها می توانیم در موارد و شرایط مختلف استفاده کنیم. هر ابزار یک کار خاص، مانند برشکاری، سوراخکاری، پولیش و… را انجام می دهد. برخی از ابزار ها مانند دریل یا مینی فرز توانایی انجام چند کار را دارند و می توان با آن ها کار چند ابزار را انجام داد. در این مقاله می خواهیم انواع تبدیل مینی فرز به ابزار های مختلف مانند اره زنجیری، پروفیل بر، اره دیسکی، دریل، پولیش، فارسی بر، اره عمود بر و… را توضیح دهیم.

تبدیل مینی فرز با کمک ابزار های مخصوص انجام می شود. با کمک مبدل های مینی فرز ما می توانیم طیف گسترده ای از ابزار ها را در اختیار داشته باشیم. تبدیل با کمک گجت ها و ابزار هایی انجام می شود و این امکان را در اختیار کاربر قرار می دهد که با نصب کردن آنها روی شفت و گلوی مینی فرز بتوانیم، ابزار های مختلف و متنوعی را در اختیار داشته باشیم.

به صورت کلی انواع تبدیل مینی فرز را می توان شامل موارد زیر دانست.

  • تبدیل مینی فرز به اره زنجیری برقی
  • تبدیل مینی فرز به پروفیل بر
  • تبدبل مینی فرز به فارسی بر
  • تبدیل مینی فرز به اره چوب بری یا اره درخت بر
  • رابط مینی فرز به ابزار همه کاره
  • تبدیل مینی فرز به دریل
  • تبدیل مینی فرز به اره دیسکی یا اره گرد بر
  • تبدیل مینی فرز به اره عمود بر
  • تبدیل مینی فرز به پولیش و سنباده زن
  • تبدیل مینی فرز به سنباده نواری
  • تبدیل مینی فرز به شیار زن
  • تبدیل مینی فرز به کاردک برقی
  • تبدیل مینی فرز به شمشاد زن

استفاده از تبدیل مینی فرز می تواند از دو نظر برای شما مزیت هایی را به همراه داشته باشد. زمانی که به عنوان یک فرد متخصص قصد دارید برای انجام کار های فنی مراجعه کنید، استفاده از تبدیل مینی فرز می تواند باعث کاهش حجم کیف ابزار شما شده و به راحتی قابلیت حمل داشته باشد. علاوه بر این استفاده از تبدیل ها باعث می شود تا شما نیازی به استفاده از چند ابزار به صورت همزمان نداشته باشد و این یعنی در هزینه های شما صرفه جویی قابل توجهی به وجود می آید.

مینی فرز چیست؟

مینی فرز یک ابزار برای برشکاری و سابیدن است که از دو قسمت اصلی بدنه و تیغه برش تشکیل شده است. این ابزار کاربردی دارای قسمت های داخلی از جمله موتور است که قدرت و توان دستگاه با کمک آن تعیین می شود. مینی فرز ها دارای انواع مختلفی مانند دسته بلند و دسته کوتاه هستند. مینی فرز ها با توجه به انواعی که دارند کاربرد های گوناگونی دارند و از آنها می توان در مشاغل مختلف ساختمانی، آهنگری، نجاری و… استفاده کرد. سرعت و چرخش مینی فرز ها توسط شفت آن به صفحه برش منتقل می شود و دستگاه آماده کار می گردد.

یکی از موارد مهم که در این مقاله می خواهیم به صورت جامع به آن بپردازیم این است که چگونه و با کمک چه ابزار هایی می توانیم مینی فرز را به ابزار های دیگر تبدیل کنیم و برای انجام این کار چه وسیله هایی را باید در اختیار داشته باشیم. هدف ما در این مطلب این است که شما را با انواع ابزار هایی که با کمک رابط و مبدل می توانیم (با دستگاه مینی فرز) در اختیار داشته باشیم؛ آشنا کنیم.

انواع تبدیل مینی فرز

مبدل، ابزار یا وسیله ای است که با کمک آن می توانیم یک ابزار را از حالتی به حالت دیگر تبدیل کنیم. برای مثال با کمک مبدل مینی فرز می توانیم این دستگاه را به ابزار های دیگر مانند پروفیل بر، فارسی بر، اره زنجیری برقی و… تبدیل کنیم. انواع تبدیل دارای شکل ها و مدل های مختلفی هستند و به گونه ای طراحی شده اند که می توانیم دسته مینی فرز را روی آن نصب کنیم. برای شناخت هر چه بهتر از این رابط ها در ادامه علاوه بر معرفی، عکس های هر کدام را نیز نمایش می دهیم تا به صورت دقیق با هر کدام از آنها آشنا شوید.

تبدیل مینی فرز به اره زنجیری برقی

تبدیل مینی فرز به اره زنجیری برقی

برای تبدیل مینی فرز به اره زنجیری برقی در قدم اول نیاز به یک کیت یا قسمت های برشی داریم. این قسمت ها به ما این امکان را می دهند که با نصب کردن آنها روی مینی فرز، ابزار جدیدی به نام اره زنجیری داشته باشیم. در تبدیل مینی سنگ فرز به اره زنجیری چند مرحله وجود دارد که با انجام دادن درست و اصولی آنها می توانیم کاربرد تازه ای از مینی فرز در اختیار داشته باشیم. در ادامه مراحل تبدیل مینی فرز به اره برقی زنجیری را شرح می دهیم.

  • مرحله اول: در مرحله اول می بایست براکت را روی گلویی مینی فرز نصب کنیم. براکت مهم ترین قسمت تبدیل است و در واقع نگهدارنده تمام قسمت ها است. براکت از دو قسمت تشکیل شده که با نصب و قرار گرفتن روی هم یک دایره به قطر ۴۲ میلی متر به وجود می آورد. براکت ها در اصل دور گلویی بسته می شوند و باید دارای اندازه های استاندارد باشند. بهتر است قبل از اقدام به خرید این تبدیل، آن را اندازه گیری نمایید.
  • مرحله دوم: در این مرحله چرخ دنده را روی اسپیندل نصب می کنیم. اسپیندل همان قسمتی است که سنگ برش را در مینی فرز روی آن نصب می کنیم. روش بستن چرخ دنده درست مانند باز و بسته کردن سنگ روی مینی فرز است.
  • مرحله سوم: در قدم سوم ساطوری یا همان تیغه را که زنجیر به دور آن می چرخد را به براکت نصب می کنیم. در زمان نصب ساطوری روی براکت باید در نظر داشته باشیم که قسمت های ابتدایی آن به خوبی روی براکت نصب شود.
  • مرحله چهارم: در این مرحله زنجیر را به چرخ دنده و ساطوری نصب می کنیم. نکته مهم که باید در نظر داشت، این است که زنجیر را بر عکس نصب نکنیم. باید زنجیر را در جهت تیغه های برنده نصب کنیم.
  • مرحله پنجم: در این قدم و پس از انجام دادن مراحل اصلی نصب، قاب براکت را می بندیم. در این مرحله باید دستگیره و گارد محافظ را به درستی نصب کنیم.
  • مرحله ششم: یکی از مراحل در زمان نصب این است که در نظر داشته باشیم که مراحل تبدیل مینی فرز به درستی انجام شده است. در این قدم و پس از بستن گارد محافظ باید بررسی کنیم و ببینیم که زنجیر دچار شل یا سفتی بش از حد نباشد.

تبدیل مینی فرز به اره زنجیری یکی از تبدیل های پر طرفدار است. پس از انجام دادن این مراحل می توانیم از مینی فرز به عنوان اره زنجیری استفاده کنیم. در واقع این کیت و قسمت های اصلی است که این تبدیل را به شکلی مطلوب به وجود می آورد.

تبدیل مینی فرز به پروفیل بر

تبدیل مینی فرز به پروفیل بر

تبدیل مینی فرز به پروفیل بر با کمک رابط تبدیل انجام می شود. شکل رابط به گونه ای است که دارای یک گیره برای نگه داشتن مینی فرز است و در قسمت انتهایی آن نیز یک صفحه است که با قرار گرفتن مینی فرز روی دسته، شکل آن شبیه به پروفیل بر می شود. برای تبدیل می توانیم از هر دو مدل مینی فرز پایه بلند و پایه کوتاه استفاده نماییم.

 

ذکر این نکته مهم و ضروری است که میزان قدرتی که موتور مینی فرز دارد با قدرت موتور پروفیل بر متفاوت است و با کمک مینی فرز شاید نتوان به خوبی کارهایی که پروفیل بر انجام می دهد را انجام دهیم.

تبدبل مینی فرز به فارسی بر

تبدیل مینی فرز به فارسی بر

فارسی بر یک ابزار کاربردی و حرفه ای است که با کمک آن می توانیم برش های زاویه دار روی سطوح مختلف ایجاد کنیم. برای اینکه از مینی فرز به عنوان فارسی بر استفاده کنیم، نیاز به داشتن یک رابط است. با کمک رابط، مینی فرز را روی دسته متحرک آن نصب می کنیم و با حرکت دادن دسته مینی فرز به دو جهت بالا و پایین کار برش را انجام می دهیم.

با کمک رابط مینی فرز به فارسی بر می توانیم در زاویه ۴۵ درجه نیز کار برش را انجام دهیم. ذکر این نکته مهم است که در زمان نصب باید به موارد مهمی مانند بستن صحیح پیچ و مهره ها و گیره ها دقت کنیم تا به خوبی رعایت شود. تبدیل مینی فرز به فارسی بر با کمک یک پایه که شبیه به فارسی بر است انجام می شود که هیچ فرقی با خود فارسی بر ندارد.

نکته مهم این است که میزان قدرت موتور مینی فرز با فارسی بر متفاوت است و نمی توان مانند فارسی بر با آن کار کرد. بلکه از نظر ظاهری شبیه به آن می شود و علاوه بر آن می توانیم برش های زاویه دار ایجاد کنیم.

تبدیل مینی فرز به اره چوب بری یا اره درخت بر

یکی از ابزارهایی که به کمک رابط مینی فرز می توانیم در اختیار داشته باشیم، اره چوب بری یا اره درخت بر است. با توجه به اینکه حرکت شفت مینی فرز به صورت چرخشی است ولی برای حرکت دادن اره درخت بر نیاز به حرکت افقی و عمودی داریم؛ از رابط هایی استفاده می کنیم که این تبدیل حرکت چرخشی به حرکت رفت و برگشتی را به خوبی انجام دهند. برای در اختیار داشتن این ابزار ها نیاز است که تیغه اره را به قسمت هایی از شفت مینی فرز نصب کنیم تا بتوانیم این ابزار کاربردی را در موارد مختلف استفاده کنیم.

رابط مینی فرز به ابزار همه کاره

ابزار همه کاره همانطور که از نام آن مشخص است ابزاری است که می تواند چند کار را انجام دهد. برای اینکه بتوانیم مینی فرز را به ابزار همه کاره تبدیل کنیم نیاز به رابط و تبدیل داریم. با کمک تبدیل هایی که دارای انواع مختلفی مانند تیغه کاردک، سنباده مثلثی و غیره هستند؛ می توانیم با نصب آنها ابزار همه کاره در اختیار داشته باشیم. علاوه بر اینها یک سری بست ها و گیره هایی وجود دارد که به کنار شفت و گلویی پیچ می شوند و پس از آن می توانیم ابزار ها را روی این گیره ها متصل کرده و ابزار تبدیل شده را در اختیار داشته باشیم.

تبدیل مینی فرز به دریل

تبدیل مینی فرز به دریل

ابزار تبدیل مینی فرز به دریل یک وسیله کاربردی است که به راحتی مینی فرز را به دریل تبدیل می کند. یکی از انواع تبدیل ها سه نظام است که روی شفت نصب می شود و با نصب کردن سه نظام روی شفت به راحتی می توانیم از مینی فرز به عنوان دریل استفاده کنیم. در زمان نصب سه نظام باید بیشترین دقت را داشته باشیم تا به درستی در قسمت های مشخص نصب شود. تبدیل مینی سنگ به دریل دارای طرفداران بسیاری است. سرعت چرخش از جمله مواردی است که در این مدل از تبدیل دارای اهمیت می باشد.

تبدیل مینی فرز به اره دیسکی یا اره گرد بر

تبدیل مینی فرز به اره دیسکی

برای تبدیل مینی فرز به اره دیسکی نیاز به یک رابط مخصوص داریم. رابط ها در مدل ها و انواع گوناگونی وجود دارند. هر کدام از این رابط ها به گونه ای هستند که باید مینی فرز را روی آن نصب و یا اصطلاحا مونتاژ کنیم. با کمک رابط اره دیسکی ما به سادگی می توانیم مینی فرز را با کمی مهارت به یک اره دیسکی تبدیل کنیم.

نحوه کار به این صورت است که ابتدا رابط یا همان پایه را آماده می کنیم و بعد از آن دسته مینی فرز را باز می کنیم و مینی فرز را بر روی رابط نصب می کنیم. در مرحله آخر بررسی می کنیم تا مینی فرز به صورت محکم روی پایه نصب شده باشد. حال می توان از مینی فرز به عنوان اره گرد بر یا دیسکی استفاده کرد.

تبدیل مینی فرز به اره عمود بر

اره عمود بر یا همان اره چکشی یک ابزار کاربردی و مهم است. از این ابزار جهت برش های عمودی استفاده می شود. با کمک رابط می توان مینی سنگ را به اره عمود بر تبدیل و از آن استفاده کرد. رابط مینی فرز به اره عمود بر به این صورت است که رابط را روی شفت نصب می کنیم و این رابط حرکت چرخشی شفت را به حرکت رفت و برگشتی عمودی تبدیل می کند.

تبدیل مینی فرز به پولیش و سنباده زن

تبدیل مینی فرز به پولیش

دستگاه پولیش مشابه ترین دستگاه به مینی فرز است. سنباده زن و پولیشر یک ابزار مهم و کاربردی است که با کمک آن می توانیم روی سطوح چوبی و فلزی کارهای مربوط به ساب زنی و صیقل دادن را انجام دهیم. برای اینکه بتوانیم مینی فرز را به دستگاه سنباده زن و پولیشر تبدیل کنیم نیاز به مبدل داریم. مبدل را در قسمت گلویی و شفت مینی فرز نصب می کنیم و با حرکت و چرخش شفت حرکت به رابط مینی فرز منتقل می شود و می توانیم به راحتی کار ساب زنی را انجام دهیم.

این تبدیل ها می تواند دارای شکل های مختلفی مانند مربع، مثلث و… باشند که با چرخش ورق های سنباده ای می توانیم روی سطوح مختلف کارهای سنباده زنی و پولیش را انجام دهیم.

تبدیل مینی فرز به سنباده نواری

تبدیل مینی فرز به سنباده نواری

برای اینکه روی سطوح چوبی و فلزی بتوانیم کار ساب و صیقل دادن را انجام دهیم؛ نیاز به ابزاری مانند سنباده نواری داریم. سنباده نواری به شکلی است که با چرخش سنباده روی سطوح عملیات را انجام می دهد. با کمک رابط که مانند سنباده های نواری هستند و به گونه ای ساخته شده اند که به راحتی با کمک پیچ و مهره روی شفت مینی فرز نصب می شوند؛ می توانیم مینی فرز را به سنباده نواری تبدیل کنیم.

تبدیل مینی فرز به شیار زن

 

تبدیل مینی فرز به شیار زن

شیار زن یک ابزار کابردی و مناسب جهت ایجاد شیار روی سطوح مختلف است. ابزار هایی وجود دارد که با کمک آنها می توانیم مینی فرز را به شیار زن تبدیل کنیم. برای تبدیل مینی فرز به شیار زن گجت هایی وجود دارند که بر روی شفت نصب می شوند. این مبدل به صورتی هست که روی آن می توان دو صفحه و یا بیشتر را نصب کرد. کارکرد این ابزار مانند شیار زن است و میزان سرعتی که مد نظر است را می توانیم در اختیار داشته باشیم.

در زمان نصب مهم است که در نظر داشته باشیم قسمتی که قرار است روی مینی فرز و شفت نصب شوند به درستی متصل شود تا در زمان استفاده هیچ گونه مشکلی رخ ندهد.

تبدیل مینی فرز به کاردک برقی

کاردک برقی یکی از ابزارهایی است با کمک آن می توانیم در موارد مختلف کارهایی مانند برش دادن و پاک کردن برجستگی های روی سطوح انجام دهیم. با کمک رابط مینی فرز به کاردک برقی می توانیم همزمان دو ابزار کارردی در اختیار داشته باشیم. این رابط به گونه ای است که دارای پیچ و تیغه هایی است که با باز کردن صفحه محافظ مینی فرز روی قسمت های مشخص شده شفت نصب می شود.

تبدیل مینی فرز به شمشاد زن

شماد زن یک ابزار باغبانی است که از آن برای کوتاه کردن شمشاد ها و برخی شاخه های نازک استفاده می شود. این ابزار دارای مدل های دستی، موتوری و برقی است. یکی از قابلیت هایی که مینی فرز دارد این است که با کمک آن می توانیم این ابزار را به شمشاد زن تبدیل کنیم. تبدیل مینی فرز به شمشاد زن با کمک رابط انجام می شود که دارای بخش های مختلفی از قبیل تیغه، دسته قابل چرخش و مهره هایی که می توان این رابط را به شفت مینی فرز نصب کرد. با کمک این تبدیل می توانیم دو ابزار همزمان در اختیار داشته باشیم.

کلام آروا

در این مقاله در خصوص تبدیل مینی فرز به ابزار های مختلف صحبت کردیم. انواع تبدیل مینی فرز جزء ابزارهای کاربردی هستند که با کمک آنها به راحتی و در کمترین زمان ممکن می توانیم هم زمان چند ابزار را در اختیار داشته باشیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص استفاده از مینی فرز به عنوان ابزار های دیگر می توانید با همکاران ما در آروا تماس گرفته و از مشاوره های رایگان بهره مند شوید.

۸ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *