به نظر شما بهترین کمپرسور هوا چیست؟ کمپرسوری که قدرت موتور بالاتر و حجم خروجی هوای بیشتری داشته باشد یا کمپرسوری که وزن سبک تری دارد و به راحتی قابل حمل است؟!! در این مورد تصمیم گیری با خودتان است و هر فرد ممکن است تصمیم های متفاوتی را با توجه به نوع نیاز و کاربردهای کمپرسور باد بگیرد. ما می خواهیم با شرح نکات خرید بهترین کمپرسور باد به شما کمک کنیم تا به راحتی بهترین پمب باد مناسب خودتان را تهیه کنید.
در ادامه بخوانید...
پمپ باد چیست؟
نام دیگر این وسیله کمپرسور هوا است و از نام آن می توان متوجه شد که به معنای پرس کردن یا همان فشرده سازی هوا می باشد. عملکرد این کمپرسور همانند جاروبرقی است که هوا را با فشار مشخصی به داخل می مکد و بعد از آن با فشرده سازی، حجم هوای بیشتری داخل دستگاه جمع آوری و از آن خارج می شود.
انواع کمپرسور باد کدامند؟
کمپرسورهای باد در دسته های مختلفی قرار می گیرند و ما به مهم ترین مدل های آن ها اشاره می کنیم.
کمپرسور ها از نظر صدا
کمپرسورها از نظر تولید صدا در دو دسته کمپرسورهای سایلنت (بدون صدا ) و کمپرسورهای با صدا تقسیم می شوند.
کمپرسورهای سایلنت: در این نوع کمپرسور از یک موتور محرک الکتریکی یا دیزلی یا بنزینی استفاده می شود. در ابتدا هوا داخل مخزن ذخیره می شود و به مرور زمان، حجم هوا افزایش می باید تا زمانی که به سطح مشخص شده برسد. یکی از علت هایی که موجب شده این دستگاه سایلنت باشد مدت زمان بیشتری است که دستگاه نیاز دارد از هوای فشرده پر شود. کمپرسورهای سایلنت خود تنوع بسیاری دارند.
بیشتر بخوانید: کمپرسور چیست؟
کمپرسورها از نظر روانکاری
در این دسته بندی کمپرسورها در دو دسته بدون روغن و روغنی قرار می گیرند.
کمپرسورهای بدون روغن
در این نوع کمپرسورها اجزایی که باهم درگیر هستند از آلیاژ ویژه ای می باشند تا بدون نیاز به روغن از آسیب رسیدن به اجزای داخلی دستگاه جلوگیری شود. در این نوع کمپرسورها چون از روغن استفاده نمی شود ذرات روغن در هوای خروجی وجود ندارد و هوای پاک تری خواهیم داشت عمدتا از این کمپرسور در آزمایشگاه و دندان پزشکی ها استفاده می شود.
کمپرسور های روغنی
در پمب باد های روغنی بین اجزا فاصله کمی وجود دارد و به همین علت روغن تزریق می شود تا این روغن موجب کاهش اصطکاک و افزایش طول عمر اجزا و در نهایت دستگاه شود. در قسمت خروجی نیز سیستم هایی جهت جداسازی قطرات روغن وجود دارد تا دوباره به سیکل اصلی برگردند.
کمپرسور ها از نظر کارکرد
کمپرسورها از نظر چگونگی فشرده سازی هوا دسته بندی های متنوع و بیشماری از قبیل دینامیکی، کمپرسور جابه جایی مثبت کمپرسور رفت و برگشتی پیستونی و کمپرسور فندکی که یکی را رایج ترین کمپرسورهای می باشد.
کمپرسور فندکی چیست؟
زمانی که لاستیک خودرو کم باد می شود کمپرسور فندکی همان وسیله مورد نیازتان می باشد این کمپرسورها را می توان به برق خودرو نیز وصل کرد و ظرفیت های گوناگونی دارند. این کمپرسورها در دو نوع تک سیلندر و دو سیلندر هستند. از تک سیلندرها برای باد کردن لاستیک دوچرخه و خودرو و از دو سیلندر برای باد کردن لاستیک ماشین های سنگین استفاده می شود.
بیشتر بخوانید: پمپ باد فندکی چیست؟
کاربردهای بهترین کمپرسور هوا
بهترین کمپرسور براساس کاربردی که از آن انتظار داریم تعیین می شود کمپرسور ها تنوع بسیاری در صنایع پتروشیمی، معدن، ماشین سازی و صنایع دفاعی را دارند.
بهترین کمپرسور باد چه مشخصاتی دارد؟
در ادامه نکاتی را برایتان می گوییم که با بررسی آن ها می توانید بهترین مدل کمپرسور مناسب کارتان را تهیه کنید.
- در ابتدا مشخص کنید برای چه کاری نیاز به کمپرسور دارید.
- بعد از آن بررسی کنید آیا نیاز دارید کمپرسور را به راحتی حمل کنید یا نه؟
- در چه محیطی قصد استفاده از کمپرسوررا دارید؛ کمپرسور سایلنت مورد نیازتان است یا برایتان تفاوتی نمی کند.
- در صورت خراب شدن کمپرسور آیا لوازم یدکی آن به راحتی برای تعمیر یافت می شود یا نه؟
بعد از بررسی این نکات ابتدایی باید پارامترهای تخصصی زیر را بررسی کنید.
بررسی پارامتر تخصصی CFM برای انتخاب بهترین کمپرسور باد
حجم هوای خروجی در یک فشار ثابت را توسط این واحد می توانید اندازه گیری کنید. این واحد تعیین کننده مقدار توان برای تولید هوای فشرده مورد نیاز اس.ت این پارامتر می تواند تحت تاثیر رطوبت، شرایط باد و دما تغییرات جزئی داشته باشد. حتما دقت کنید به دلیل نشتی هوا از شیلنگ ها و اتصالات از کمپرسوری با CFMبالاتر استفاده کنید.
برررسی پارامتر تخصصی فشار هوا
بسیار مهم است حجم هوای خروجی مورد نظرتان متناسب با چه فشاری از دستگاه خارج می شود که به آن PSI گفته می شود. زمانی که برای کارهای صنعتی کمپرسور تهیه می کنید فشار هوای خروجی باید بیشتر باشد.
قدرت کمپرسور یا اسب بخار
قدرت کمپرسورها با اسب بخار تعیین می شود که علامت اختصاری آن Hp می باشد و حداکثر فشار پمب باد را مشخص می کند. باید بدانید اسب بخار تنها فاکتور مناسب برای تشخیص قدرت نیست و سه فاکتور باید در کنار هم بررسی شوند.
بررسی منبع تغذیه
بعد از بررسی این دو پارامتر اختصاصی، باید منبع تغذیه دستگاه را بین برق، گاز، بنزین و دیزلی مشخص کنید در محیط های داخلی از کمپرسور های برقی استفاده کنید زیرا از طریق این پمپ بادها دود تولید نمی شود.
انتخاب بهترین کمپرسور باد براساس جنس مخزن
مخزن یکی از قسمت مهم در پمب باد است که باید از جنس خوبی بهره مند باشد و حجم آن متناسب با نوعی کار باشد که قصد انجام آن را داریم.
سنسور حرارتی و سنسور فشار
وجود دو سنسور حرارتی و سنسور فشار بر روی کمپرسور مورد نیاز است که مطابق با استاندار ها باشد. مجهز بودن دستگاه به این دو سنسور به شما کمک می کند تا در صورتی که دمای گاز بالاتر از حد انتظار رود یا فشار گاز بیشتر شد خطری شما را تهدید نکند.
نقش فیلتر در انتخاب بهترین کمپرسور باد
ممکن است در هوای اطراف رطوبت و ذرات گردوغبار باشد. به همین علت بررسی وجود فیلتر مهم است و دستگاه هایی که فیلتر قوی دارند بهتر هستند.
سوپاپ اطمینان
هر چه سوپاپ اطمینان جنس و کیفیت بیشتری داشته باشد دستگاه بهتر است، زیرا این سوپاپ وظیفه کنترل هوای ورودی و خروجی را دارد.
بهترین کمپرسور باد آروا
آروا تنوع وسیعی از ابزارآلات صنعتی را در بازار عرضه می کند. یکی از این ابزار آلات کمپرسور ها هستند آروا کمپرسورهای سایلنت، کمپرسور های روغنی، فندکی را توسط نمایندگی های خود به فروش می رساند. از ویژگی های کمپرسور های آروا می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- مجهزه به سوپاپ اطمینان مرغوب
- دارای فیلتر هوا و رطوبت با قدرت بالا
- تنوع درحجم مخزن های گوناگون
- دارای فشار خروجی و قدرت های متنوع
- وجود چرخ برای حمل آسان کمپرسور ها ی سنگین
- مجهز به سیستم قطع کن اتومات
- به کار بردن ورق های ضخیم برای بدنه
- وجود دو رگلاتور جهت تنظیمات دقیق تر
کلام آروا:
با توجه به نکاتی که در بالا در مورد انتخاب بهترین کمپرسور باد گفته شد، اکنون باید توانسته باشید تصمیم نهایی خود را برای خرید بهترین پمپ باد گرفته باشید. در صورتی که هنوز قادر به تصمیم گیری نیستید می توانید با مشاوران آروا تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. حق شما داشتن بهترین ابزار است و با آروا در مسیر موفقیت قرار می گیرید.
بدون دیدگاه