آروا شرکتی دانش بنیان از نگاه سندیکای صنعت برق ایران

اعضای هیئت مدیره و رئیس سندیکای برق با حضور در کارخانه آروا و بازدید از تمامی بخش‌های کارخانه از جمله ماشین آلات مجهز ، خطوط تولید، انبار محصول و قطعات و همچنین فرآیند ساخت محصولات، آروا را شرکتی دانش بنیان در ساخت اینورتر‌های جوشکاری و همچنین تولید ساخت برد های الکترونیکی و درونی سازی دانش و تکنولوژی جهت انتقال به دانشگاه‌ها و مراکز علمی و صنایع معرفی نمودند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آروا؛ رئیس و اعضای سندیکای برق با حضور در کارخانه تولید اینورتر های جوشکاری و ابزارآلات برقی آروا پیرامون موارد و مباحث مهمی از جمله استاندارد سازی اینورتر های جوشکاری، تولید برد های الکترونیکی، ساخت و افتتاح آزمایشگاه مرجع و همچنین برنامه های تعاملی در حوزه صنعت و ابزارآلات صنعتی و گسترش همکاری های تعاملی در زمینه های مختلف مذاکراتی صورت گرفت.

پس از عضویت آروا در سندیکای برق رئیس سندیکای برق و هیئت مدیره با حضور در کارخانه با مدیران ارشد شرکت آروا در خصوص آزمایشگاه مرجع کارخانه و استانداردهای مورد نیاز در زمینه اینورتر جوشکاری صحبت کردند و از سوی آروا نیز قول داده شد که تا پایان سال ۱۴۰۱ استاندارد اینورتر های جوشکاری از سوی آروا اخذ شود و همچنین تا تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ آزمایشگاه مرجع کارخانه جهت اینورتر جوشکاری افتتاح شود و سندیکای برق نیز قول همکاری بیشتر و تعامل همه جانبه با شرکت آروا را دادند.

در ادامه بازدید از کارخانه آروا، رئیس شرکت اپیل و عضو هیئت مدیره سندیکای برق که معتبرترین مرجع صادر کننده استاندارد CE در ایران می باشد، قول همکاری در راه اندازی آزمایشگاه مرجع را دادند و رایزنی هایی نیز در جهت توسعه آزمایشگاه  مرجع کارخانه آروا توسط شرکت ایپل صورت گرفت و قرار شد توسعه آزمایشگاه زیر نظر این شرکت انجام شود.

در ادامه بازدید و مذاکرات میان طرفین، در مورد دانش بنیان شدن آروا در ساخت اینورتر و تعامل درونی سازی دانش و تکنولوژی جهت انتقال به دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی و همچنین صنایع مختلف بحث شد و آروا نیز متعهد به انجام آن شد تا تمام دانش و تکنولوژی ها در زمینه ساخت اینورتر را به عنوان مرجع تولید کننده اینورتر‌های جوشکاری به مراکز علمی و دانشگاه‌ها انتقال دهد.

پس از گفتگوهای تعاملی و توسعه محور میان مدیران ارشد شرکت آروا و اعضای هیئت مدیره سندیکای برق بازدید از کارخانه صورت پذیرفت و پس از بازدید از تمامی بخش های کارخانه از جمله ماشین آلات ساخت اینورتر های جوشکاری، خطوط تولید مجهز و مدرن، تیم بازدید کننده اعلام نمودند که به جرات می توان گفت کارخانه ای به این وسعت، نظم و پیشرفته بودن ماشین آلات کم نظیر است و از کارخانه آروا بسیار شگفت زده شده اند و این حجم از امکانات برای ساخت و تولید اینورتر های جوشکاری و ابزارآلات برقی در ایران بی‌سابقه است. همچنین در خصوص اجرای فرآیند های QC و QA ، مهندسی، تولید، برنامه ریزی و نت که در این حد از استاندارد و بر اساس APQC اجرا شود، نه تنها در ایران بلکه در دنیا بی نظیر است. علاوه بر این نحوه ساخت کارخانه به گونه ای است که از لحاظ لجستیکی بین انبار و تولید و تعامل تمامی واحد های کارخانه با تمام جزئیات و دقت در ساخت کارخانه پیش بینی شده است.

یکی دیگر از مواردی که مورد تحسین اعضای سندیکا قرار گرفت اجرای ERP در جهت همسو سازی کردن تمام فرآیند‌ها در آروا می باشد که این موضوع در ایران با این حجم از سرعت و عمق بی نظیر است. همچنین اشاره به خطوط مجهز تولید بُرد که می توان آروا را در آینده شرکتی بزرگ در تولید بُرد در نظر گرفت که اقدام به تولید و ساخت انواع بُرد های الکترونیکی اشاره کردند و اینکه آروا می تواند رقیب شرکت های تولید کننده در این حوزه نیز باشد و نه تنها بُرد اینورتر های جوشکاری بلکه برای کل صنعت بُرد الکترونیکی تولید نماید.

در ادامه بازدید سندیکای برق از کارخانه و گفتگوهای توسعه محور در جهت استاندارد سازی و ساخت آزمایشگاه مرجع، حضور آروا و عضویت آروا در سندیکای برق را افتخاری برای سندیکا دانستند و از تعامل با شرکت آروا بسیار راضی بودند. در پایان مقرر گردید نماینده ای از آروا به سندیکای برق جهت حضور در جلسات هفتگی معرفی شود.

آروا شرکتی دانش بنیان از نگاه سندیکای صنعت برق ایران
آروا شرکتی دانش بنیان از نگاه سندیکای صنعت برق ایران
آروا شرکتی دانش بنیان از نگاه سندیکای صنعت برق ایران
آروا شرکتی دانش بنیان از نگاه سندیکای صنعت برق ایران
آروا شرکتی دانش بنیان از نگاه سندیکای صنعت برق ایران
آروا شرکتی دانش بنیان از نگاه سندیکای صنعت برق ایران

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *