رنگ پاشی و اسپری کردن رنگ یکی از کارهایی است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و امروزه نیز برای سرعت بخشیدن به آن و بالا بردن کیفیت از وسیله ها و ابزار های مخصوص این کار استفاده می شود. رنگ ها دارای انواع گوناگون هستند که از جمله این رنگ ها می توان به رنگ کنیتکس اشاره کرد که با کمک وسیله ای به نام کنیتکس پاش می توان کار رنگ پاشی و اسپری رنگ کنیتکس را انجام داد. برای شناخت و درک بهتر این که کنیتکس پاش چیست ابتدا باید رنگ کنیتکس را بشناسیم، سپس به سراغ شناخت انواع کنیتکس پاش می رویم تا در پایان به یک شناخت جامع و کامل از این وسیله کاربردی برسیم. با آروا همراه باشید تا به صورت کامل بررسی کنیم که کنیتکس پاش چیست و چه کاربردی دارد.
رنگ کنیتکس چیست؟
کنتیکس (Kenitex) در واقع یک پوشش رنگی سلولوزی است که در ترکیبات آن موادی مانند رزین سنتیک، پرلیت، پنبه نسوز و… بکار رفته است و از آن برای رنگ آمیزی ها و پوشش دادن دیوار ها و نمای ساختمان استفاده می شود. رنگ کنتیکس یک بافت نرم و پوششی دارد که از آن علاوه بر اینکه می توان به عنوان یک پوشش استفاده کرد، با توجه به موادی که در ترکیبات خود دارد می تواند عایق مناسبی نیز در برابر آب و حرارت باشد. در این رنگ با توجه به اینکه رزین وجود دارد یک عامل چسبندگی نیز به وجود می آورد که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد های فراوانی در موارد مربوط به رنگ آمیزی های ساختمانی دارد. برای رنگ آمیزی و استفاده از رنگ کنتیکس نیاز به وسیله و ابزاری است که با کمک آن کار رنگ آمیزی را انجام دهیم که از جمله این ابزار های کاربردی رنگ پاش کنتیکس است .در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که کنتیکس پاش چیست و انواع کنتیکس پاش را نیز بررسی خواهیم کرد.
انواع رنگ کنیتکس
همانطور که رنگ ها دارای انواع مختلفی هستند رنگ کنتیکس نیز بر اساس حلال رنگ دارای انواع مختلفی است که هر کدام را می توان در مواردی که مورد نیاز است مورد استفاده قرار داد. از جمله انواع رنگ کنیتکس که در امور رنگ آمیزی ساختمان و نمای آن مورد استفاده قرار می گیرد به شرح زیر است که هر کدام را توضیح می دهیم.
- روغنی: رنگ کنتیکس روغنی از حلال بنزین درست شده است و ضد آب می باشد. از این مدل رنگ می توان در نمای ساختمان نیز استفاده کرد.
- پلاستیک: این مدل از رنگ ضد آب نمی باشد و در مکان های داخل ساختمان از آن استفاده می شود و اینکه این رنگ به خاطر خاصیت پلاستیکی که دارد سریع تر خشک می شود.
- اکلیریک: این مدل رنگ را می توان گفت در واقع هم روغنی و هم پلاستیک است و ترکیبی از ویژگی های هر دو را دارد و در مکان های داخلی و خارجی می توان از آن استفاده کرد.
کنیتکس پاش چیست؟
با توجه به اینکه دانستیم رنگ کنتیکس چیست و انواع آن را نیز بررسی کردیم ،در این قسمت به این موضوع می پردازیم که کنتیکس پاش چیست و چه کاربردی دارد. کنتیکی پاش یک وسیله جانبی است که با کمک آن میتوانیم رنگ کنتیکس را از درون مخزن آن به بیرون اسپری کرده و عملیات رنگ آمیزی را انجام دهیم. کنتیکس پاش با توجه به نوع استفاده دارای سیستم های رنگ پاشی مختلفی است و بر اساس منبع تغذیه نیز انواع متفاوتی را دارد و اگر بخواهیم به صورت ساده تری توضیح بدهیم که کنیتکس پاش چیست می توان پیستوله و نحوه کارکرد آن را مثال زد که کار این وسیله نیز همانند پیستوله است و برای پاشیدن رنگ با پوشش کنیتکس مورد استفاده قرار می گیرد.
بیشتر بخوانید : پیستوله برقی چیست ؟
کاربرد کنیتکس پاش چیست؟
از رنگ ها برای پوشش استفاده می شود و ممکن است در مکان ها و صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرد اما رنگ های کنیتکس از جمله انواع رنگ ها هستند که از آنها برای پوشش های دیوار ساختمان و نمای آن استفاده می شود و با اینکه دارای انواع و تنوع بالای رنگی هستند استفاده از آنها می تواند زیبایی بصری خاصی را خلق کند. برای انجام رنگ پاشی از انواع کنیتکس پاش استفاده می شود که این وسیله بسیار کاربردی سرعت کار را بالا برده و در مدت زمان کمی می توان حجم زیادی را انجام داد.
انواع کنیتکس پاش بر اساس منبع تغذیه و انرژی
منبع تغذیه و انرژی از جمله موارد مهمی است که با کمک آن می توان ابزارآلات را به کار انداخت و مورد استفاده قرار داد. منبع تغذیه در کنیتکس پاش ها دارای انواع گوناگونی بوده و در موارد گوناگون و مناسب با نوع کاربری می توان از آنها استفاده کرد. انواع کنیتکس پاش ها بر اساس منبع تغذیه و انرزی را در زیر معرفی و توضیح می دهیم.
برقی: کنیتکش پاش برقی یکی از انواع کنیتکس پاش ها است که با جریان مستقیم برق کار می کند ، به این معنی که دارای موتوری است که با کمک نیروی برق کار مخلوط کردن رنگ و پاشیدن آن را انجام می دهد. این نوع مناسب برای کارهای خانگی است.
بادی: کنیتکس پاش بادی وسیله ای است که با کمک یک کمپرسور می توان از آن استفاده کرد و هر چقدر قدرت و توان کمپرسور بالاتر باشد می توان در کارهای بزرگ تری نیز از آن استفاده کرد. از انواع کنیتکس پاش ها می توان در موارد گوناگون و مناسب با نوع کاربری آنها استفاده کرد.
شارژی: از انواع کنیتکس پاش ها است که مانند نوع برقی عمل می کند ،با این تفاوت که انرژی را در خود ذخیره کرده و در مواقعی که جریان و نیروی مستقیم برق را در اختیار نداریم با کمک باتری می توانیم از آن برای پاشیدن رنگ استفاده کنیم. از این وسیله برای کارهای بزرگ نمی توان استفاده کرد و مناسب کارهای کوچک است.
انواع کنیتکس پاش بر اساس سیستم رنگ پاشی
سیستم رنگ پاشی انواع کنیتکس پاش از جمله مواردی است که در ساخت این وسیله جانبی و کاربردی مورد استفاده قرار می گیرد. این تقسیم بندی به شکل قرار گیری مخزن در زیر و روی پیستوله بستگی دارد که در زیر هر کدام از این تقسیم بندی ها را توضیح می دهیم.
- ثقلی: در کنیتکس رنگ پاش ثقلی ،مخزن بر روی پیستوله قرار دارد و از آن برای رنگ کردن ماشین و چوب بیشتر استفاده می شود.
- سیفونی: از انواع کنیتکس پاش است که مخزن آن زیر پیستوله طراحی شده است و هوا با سرعت زیاد از مخزن رد شده و حالت مکش را به وجود می آورد.
- تحت فشار: از کنیتکس رنگ پاش تحت فشار برای رنگ آمیزی و پاشیدن رنگ های غلیظ استفاده می شود.
بررسی مزایا و معایب کنتیکس نما
در این قسمت به این موضوع می پردازیم و مزیت ها و معایبی که کنیتکس نما دارد را معرفی می کنیم. همانطور که گفتیم کنیتکس یک روکش رنگ است و دارای مزیت ها و معایبی می باشد که برای شناخت هرچه بهتر از کنیتکس به مزایا و معایب آن می پردازیم تا با شناخت بیشتری نسبت به خرید آن اقدام نمایید.
مزیت کنیتکس نما
کنیتکس به خاطر قابلیت هایی که دارد دارای مزیت های بیشماری است که کاربران را راغب به استفاده از آن می کند. مهم ترین مزیت هایی که کنیتکس دارد را در ادامه به صورت تیتر وار بیان می کنیم.
- پوشاندن شکاف روی دیوار
- دارای طرح ها و رنگ های متنوع
- ضد آب
- قابلیت شستشو با آب
- جلوگیری از سایش و خوردگی
معایب کنیتکس
همانطور که کنیتکسی دارای مزیت هایی است، معایبی نیز دارد و نیاز به دانستن آن است. در زیر شما را با مهم ترین معایبی که کنیتکس دارد آشنا می کنیم.
- امکان آتش سوزی در صورت عدم رعایت نکات ایمنی
- بوی نامطبوع در شروع رنگ آمیزی
تفاوت رولکس و کنتیکس چیست؟
رولکس درواقع یک نوع از رنگ کنیتکس است که از آن می توان در مواردی که کنیتکس استفاده می شود نیز استفاده کرد و از مقاومت بالایی برخوردار است. در خصوص تفاوت روکلس و کنیتکس می توان گفت که تنها تفاوت میان این دو این است که روکلس بافت نرم و دانه های ریزتری به نسبت کنیتکس دارد و می تواند از زیبایی ظاهری بهتری نیز برخوردار باشد.
کنیتکس پاش آروا
کنیتکس پاش آروا از جمله ابزارآلات متنوعی است که در بازار عرضه می شود و با توجه به اینکه دارای ظرفیت ۵ لیتری مخزن است می توان از آن به مدت طولانی استفاده کرد. کنیتکس پاش آروا دارای نازل های ۴ – ۶ و ۸ میلی متر است که این امکان را می دهد تا در سه اندازه نازل بتوانیم کار رنگ پاشی را انجام دهیم. از جمله دیگر ویژگی ها و موارد مهم این وسیله می توان به فشار باد ۳ تا ۶ بار اشاره کرد .همچنین طراحی ارگونومیگ، بدنه و اجزاء داخلی ضد زنگ کنیتکس پاش آروا موجب شده است تا این ابزار درمیان کاربران پرطرفدار شود.
کلام آروا:
همانطور که در این مطلب دانستیم، کنیتکس پاش در واقع وسیله ای است که با کمک آن میتوانیم انواع رنگ کنیتکس را اسپری کنیم. با کمک انواع کنیتکس پاش ها کار پاشیدن رنگ به بهترین شکل انجام می شود. همکاران ما در آروا آماده هستند که بهترین مشاوره ها را در این زمینه به شما ارائه دهند و در صورتی که درباره کنیتکس پاش سوالی دارید و یا قصد تهیه این ابزار را دارید می توانید با همکاران ما در آروا تماس حاصل نمایید.
همچنین می توانید سوالات و نظرات خود را در قسمت نظرات در زیر همین مطلب نیز مطرح کنید (سوالات و نظرات شما به سرعت منتشر خواهد شد)
بدون دیدگاه